Vereniging van Eigenaren


 • Of het nu gaat om een nieuw op te richten VvE, een bestaande of een slapende VvE, T&F vastgoed neemt de VvE onder de loep en zoekt naar de beste oplossingen. 
 • Veel verenigingen worden beheerd door een aan een woningcorporatie gelinkte VvE beheerder, hierdoor is de kans groot dat u nog steeds wordt behandeld als huurder en te veel betaalt voor onderhouds werkzaamheden en beheerkosten. 
 • Twijfelt u over de huidige kosten van uw VvE beheerder, voldoet deze niet aan uw verwachtingen of is deze naar uw mening te weinig betrokken bij het complex, neemt u dan contact met ons op voor een kennismaking. 

 • Waarvoor kunt u bij ons terecht:

 1. Technisch- en administratief beheer, inclusief dagelijks onderhoud.
 2. Opstellen meerjaren onderhouds planning (MJOP).
 3. Actualiseren MJOP.
 •  
 • Staat u op het punt om over te stappen of heeft u reeds een aanbieding ontvangen ?
 • Leg de huidige aanbieding aan ons voor en laat u verrassen.

 • T&F vastgoed geeft geen vast kortingspercentage op aanbiedingen van concurrenten, uiteraard bieden wij een voordeliger maandtarief maar belangrijker vinden wij om extra`s te bieden ten aanzien van het oplossen van huidige problemen en het opstellen van een goed meer jaren onderhoudsplan. (MJOP) 

 • Voor meer informatie, een offerte of overstappen naar T&F Vastgoed vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • T&F vastgoed heeft de passie om te groeien en bewijst zich ten opzichte van reeds bestaande VvE beheerders door persoonlijke betrokkenheid en hoogstaande kwaliteit. T&F vastgoed werkt met professionals, de meest actuele software programma`s zoals Arkey, O-prognose en Twinq en zorgen ervoor dat u realtime inzicht heeft in de stand van zaken binnen uw VvE.

Klikt u op onderstaande button om een idee te krijgen wat u kunt verwachten indien wij uw VvE gaan beheren.


Geen geld voor achterstallig onderhoud

Ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen om noodzakelijk of achterstallig onderhoud uit te voeren neemt u dan contact met ons op, in veel gevallen kunnen wij u een oplossing bieden om een verdere achteruitgang tegen te gaan en de zaken direct op te starten en aan te pakken.


- Voorkom een verdere achteruitgang van de bouwtechnische staat.

- Voorkom extra kosten door achterstallig onderhoud verder uit te stellen.

- Uw appartement in een goede staat van onderhoud levert u een hogere verkoopprijs op.

- Administratief, dagelijks en technisch onderhoud inbegrepen.