VvE beheerders


Indien u als beheerder niet de capaciteit of kennis in huis heeft voor het opmaken van een MJOP schakelt u T&F vastgoed in.

Meerjarenonderhoudsplanning:

Als u het gebouw deelt met anderen, zorg dan gezamenlijk voor goed onderhoud. Om direct inzicht te krijgen in de kosten die uw VvE voor onderhoud moet reserveren, laat u een Meerjarenonderhoudsplanning opstellen. Deze Meerjarenonderhoudsplannig is er voor alle VvE's. Dus vanaf één gebouw met twee appartementen kunt u al een offerte aanvragen. Het tarief is onder meer afhankelijk van het aantal appartementen en bouwjaar van het appartementencomplex.


Voordelen van de Meerjarenonderhoudsplanning:

 •      Direct inzicht in onderhoudskosten op korte en lange termijn.

 •      Heldere rapportage via e-mail.

 •      U weet wat u maandelijks moet reserveren voor onderhoud.


  Omdat T&F vastgoed ook hier streeft naar een zo compleet mogelijk product ontvangt u niet alleen de MJOP maar vervaardigen wij ook de basisgegevens zoals plattegronden en geveltekeningen. De basis gegevens zijn cruciaal voor een goed beleid.

  Onderhoudsplan gereed en hoe nu verder:

  Updaten en onderhouden is van groot belang, T&F vastgoed biedt de volgende mogelijkheden:

  basis:

  U wilt zelf online wijzigingen doorvoeren in de MJOP, u maakt hierbij gebruik van de software van O-prognose, u bent zelf verantwoordelijk voor wijzigingen en heeft inzicht in de
  basisgegevens. 

  aanvullend:

  T&F vastgoed voert eenmaal in de 2 - 3 jaar een controle ronde uit op locatie en verzorgt de update van de MJOP, u heeft toegang tot alle basisgegevens en ontvangt 20 % korting op onze uurtarieven voor tekenwerk en begeleiding van onderhoudswerkzaaamheden.

Voor meer informatie of een offerte vul dan hier uw gegevens in en u ontvangt binnen drie dagen een offerte.


Info volgt